Bermain Terlalu Banyak Tangan Adalah Satu Kesilapan Bagi Ramai Pemain Poker.

Ramai pemain poker mendapati diri mereka terperangkap dalam kebiasaan dalam hal bermain poker; melakukan kesilapan yang sama berulang kali. Ini terutama berlaku untuk pemain poker yang baru bermula.

Oleh itu, artikel ini akan menyediakan beberapa perangkap poker yang pemain baru biasanya terperangkap semasa bermain. Terutama, perangkap bermain terlalu banyak tangan indofilmgratis.com!

Memainkan terlalu banyak tangan sebelum kegagalan adalah apa yang saya anggap sebagai kesilapan terbesar yang dilakukan oleh kebanyakan pemain poker. Walau bagaimanapun, ia adalah satu kesilapan besar untuk pemain poker baru. Anda sepatutnya bermain hanya 20-25% daripada semua tangan anda dan melipat selebihnya. Saya mencadangkan bahawa apabila memilih tangan untuk bermain sebelum kegagalan, anda harus memastikan bahawa kad anda memenuhi keperluan tertentu.

Ramai pemain poker mengambil mana-mana pasangan atau sebarang seri ke sungai. Sebagai peraturan umum, anda harus meneruskan dengan hanya pasangan teratas atau lebih baik atau seri yang kuat.

Di samping itu, ramai pemain poker bermain dengan perasaan dan bukannya dengan kad, situasi dan nombor. Ramai pemain poker, terutamanya pemain poker baru, bermain tangan kerana mereka mempunyai “perasaan” tentang mereka. Satu perkataan, JANGAN! Ingat, poker adalah permainan matematik: segala-galanya yang mungkin berlaku bermuara kepada kemungkinan.

Oleh itu, anda hanya perlu bermain tangan kerana ia mempunyai peluang yang baik untuk menang – bukan kerana anda berasa bertuah atau anda rasa anda perlu. Anda bermain tangan kerana keadaan menentukan bahawa dalam jangka panjang, dengan bermain tangan itu, anda akan membuat wang. Poker, pada pendapat saya, bukan perjudian, IA ADALAH PERMAINAN MAHIR berdasarkan matematik!

Di samping itu, ramai pemain poker mengambil tangan terlalu jauh melepasi kegagalan – mereka pergi terlalu jauh dengan mereka.

Sebab pemain poker bermain terlalu banyak tangan juga boleh dipersalahkan kerana emosi mereka mendapat yang terbaik daripada mereka. Poker, ingat, boleh menjadi permainan yang menekan. Oleh itu, ramai pemain poker yang kehilangan beberapa tangan akan mula membiarkan emosi mereka menguasai mereka. Apabila ini berlaku. mereka mula membuat keputusan yang tidak baik. Seorang pemain poker yang menang mesti membuat keputusan yang terbaik mungkin dengan mendekati membuat keputusan dengan kerangka fikiran yang jelas dan tidak takut bermain lebih sedikit tangan.

Ingatlah, poker adalah permainan jangka panjang dan jangan takut kegagalan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *