Cara Menggunakan Simulator Tangan Omaha

omaha

Simulator tangan Omaha adalah tol yang boleh anda gunakan untuk membantu anda mensimulasikan dua atau lebih tangan poker Omaha. Anda boleh menggunakan simulator yang sama untuk poker Omaha Hi dan Omaha Hi / Lo. Alat ini membolehkan simulasi permainan mudah di mana anda mengetahui kad yang dimiliki setiap pemain. Anda boleh menghadapi situasi yang rumit di mana satu pemain mungkin mempunyai beberapa kombinasi yang berbeza. Untuk menggunakan simulator ini, anda memasukkan kemungkinan kombinasi tangan ke dalam sistem, yang kemudian akan menilai tangan yang memberitahu anda pemain mana yang mempunyai tangan yang menang.

Hasil yang anda dapat dari simulator Omaha akan memberitahu anda peratusan ekuiti pot untuk setiap tangan bersama dengan peratusan  download mega888 for android kemenangan dan kerugian bagi setiap tangan. Peratus ekuiti pot merujuk kepada jumlah wang purata yang dimenangi oleh setiap tangan. Ia memerlukan terjadinya hubungan dalam pengiraan. Sekiranya anda mendapat keputusan yang menyatakan bahawa ia adalah perlumbaan yang tidak sah, ini bermakna anda mesti memasukkan satu tangan sahaja. Untuk menerima pengiraan, anda mesti memasukkan sekurang-kurangnya dua tangan. Anda juga harus memastikan kad anda mencukupi di geladak. Contohnya, jika anda mempunyai lima pemain, masing-masing tidak dapat memegang Ace.

Terdapat butang lain untuk anda gunakan pada simulator juga. Butang batal membolehkan anda melihat peluang pre-flop, flop, turn dan river untuk setiap tangan. Untuk menggunakan butang ini, anda hanya perlu memasukkan semua tangan dan papan terakhir dan kemudian klik butang. Grafik adalah nama butang lain pada simulator ini. Graf ekuiti menunjukkan kepada anda seberapa kerap tangan yang diberikan mempunyai ekuiti berbanding tangan lain yang anda masukkan ke dalam simulator pada pusingan pertaruhan seterusnya. Sekiranya anda tidak mempunyai kad papan, grafik akan menunjukkan data untuk sejumlah kegagalan. Sekiranya anda mempunyai tiga kad papan, grafik akan menunjukkan nilai yang diharapkan untuk sebilangan kad giliran tertentu. Paksi di sebelah kiri mempunyai label yang memberitahu anda tangan mana yang ditunjukkan dalam grafik.

Anda tidak boleh menggunakan kad atau rentang liar semasa menggunakan simulator ini. Anda mesti menentukan kad untuk setiap tangan dari dek kad yang sesuai. Simulator juga akan memberi anda hasil perlumbaan lengkap dan rawak, Perlumbaan ekzos adalah perlumbaan di mana setiap kemungkinan gabungan kad dipertimbangkan dan tepat. Hasil perlumbaan rawak adalah anggaran.

Apabila anda meminta peratusan tangan yang dibuat, simulator akan mendekati jumlah peratusan yang anda pilih tanpa perlu melampaui batas. Terdapat simbol khusus yang mesti anda gunakan semasa menggunakan simulator. Untuk tangan dengan semua kad rendah, anda akan memasukkan empat L. Untuk memasukkan tangan dengan dua Aces, anda akan memasukkan AA **. Mana-mana tangan dengan dua hati memerlukan * h * h. Sebaik sahaja anda terbiasa menggunakan simulator, anda akan dapat mengira hampir semua tangan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *